საქართველოს 9 ქალაქში ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაციის გადამზადებისკურსი ტარდება

ტურიზმის სფეროში მომსახურების ხარისხის ამაღლების მიზნით საქართველოს
ტურიზმის ეროვნული ადმინისტრაცია ტრენინგებს აგრძელებს. „ჰიგიენა და
სურსათის უვნებლობა“-გადამზადების კურსი თბილისში, ამბროლაურში, გორში,
თელავში, თეთრიწყაროში, ახალციხეში, ლანჩხუთში, ოზურგეთსა და ჩოხატაურში
მიმდინარებს. ტრენინგებში სასტუმროებისა და კვების ობიექტების 220
თანამშრომელი მონაწილეობს.
სასწავლო კურსი შემდეგ თემატიკას მოიცავს:

  1. GMP (კარგი საწარმოო პრაქტიკა) და GHP ( ჰიგიენის პრაქტიკა) ;
  2. წერილობითი პროცედურების (სტანდარტული ოპერირების პროცედურები) და
    სამუშაო ფორმების შემუშავება;
  3. პერსონალის სავალდებულო სწავლებების პოლიტიკა
    4.სურსათის უვნებლობის პრინციპები, ჰიგიენა
    5.HACCP სისტემის მიმოხილვა, მოსამზადებელი და დანერგვის ეტაპები
  4. ალერგიის გამომწვევი ან მომეტებული მგრძნობელობის მქონე ნივთიერებები ან
    პროდუქტები;
    7.მომხმარებლის ინფორმირებულობა, პრეტენზიების მართვა და სხვა.

გაუზიარე!

Shares

კომენტარის დატოვება